NL

Meester Dimitri Verhoeven, of den Dimi voor de vrienden, heeft net de finale van het super bekende spel Blokken op Eén gewonnen. Top gedaan Dimi ! Proficiat ! en bedankt voor de reklame voor Herakles :-)

Hockeyen jullie mee eind augustus?

End of summer OB stage (29-31 aug): voor de kleinsten tot en met U12. 

Inschrijven OB - Leden

Inschrijven OB - New kids

End of summer BB stage (24-26 aug): U14-U16. 

Inschrijven BB - Leden

Inschrijven BB - New kids

Wil je trainer zijn op deze stages?

Trainers OB stage

Trainers BB stage

Sportieve groeten!

Beste Oldtimer & Herakles Hockey fan,

Royal Herakles Hockey Club nodigt jou uit voor de 8ste editie van de D1OC-oldtimer rally op zondag 4 september aanstaande.  Deze ééndaagse rally voor jong en oud is voor voertuigen van minstens 30 jaar oud.  De opbrengsten van de rally zijn traditiegetrouw ten voordele van onze hockeyclub.

Je kan je inschrijven in één van de vier categorieën; binnen elke categorie zijn er prijzen te verdienen!

Het startpunt is dit jaar bij Manuport te Antwerpen om ten slotte de dag af te sluiten met apéro, prijsuitreiking en diner bij Herakles te Lier.

Wij stoppen de inschrijvingen na 75 wagens; wees er dus snel bij!  Schrijf je  via de website van D1OC !

Beste Hockey-fan,

Zoals je misschien reeds hebt vernomen is het “verhuis-project” nog steeds lopende maar ondertussen gaat de competitie natuurlijk gewoon verder. Vermits het blauwe Ethnicraft-veld niet meer voldoet aan de hoge normen die gesteld worden voor hockey op topniveau, zal dit begin juli vervangen worden.  

Heb je altijd al gedroomd  van een hockey-veld(je) in je eigen tuin, is dit een unieke kans. Je kan een stuk (minimum breedte is wel 4m, lengte mag je zelf bepalen) van het Ethnicraft-veld kopen voor 5€/m². Indien interesse, registreer je via deze link:ja ik heb interesse in een stuk van het Ethnicraft veld. Enige voorwaarde is wel dat je het zelf komt ophalen (veld zal normaal beschikbaar zijn einde juni).

Je krijgt een mail met het afhaalmoment. Zelf een stuk uitsnijden kan niet om schade aan de layer te voorkomen. 

Hopelijk massaal veel interesse in een stukje historie van Herakles waardoor de financiële inspanning van het nieuwe veld voor onze club weer een beetje lichter wordt.

We danken jullie alvast voor jullie interesse!

Het Herakles bestuur!

Delen Private Bank en Herakles nodigen u graag uit op BRAFA, de wereldvermaarde kunstbeurs, tussen 19/06 en 26/06, telkens van 11.00 tot 19.00 en op 23/06 tot 22.00. De beurs vindt plaats in Brussels Expo I Heysel, Paleizen 3 & 4 (ingang).

Kunst, design en interieur zijn de grote liefdes van Delen Private Bank. Daarom is Delen Private Bank al 16 jaar gepassioneerde sponsor van BRAFA. Elke kunstminnaar kent ondertussen de succesformule: tien dagen lang genieten van exclusieve collecties uit alle hoeken van de wereld en van alle tijden.

Kom zeker eens langs bij de stand van Delen Private Bank. U kunt er even heerlijk verpozen in een sfeervol decor en genieten van een glaasje champagne. Naast een toegangskaart voor 2 personen ontvangt u ook een parkingticket en de catalogus.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in als u zeker wilt zijn van een plaats. Inschrijven kan via de volgende:

link: Inschrijving Brafa - Delen Private Bank

(Extra info: Information | Brafa Art Fair)

 

Ethnicraft - Belgian Red Lions

 

Welkom op onze club!

Iedereen die graag wil kennismaken met het hockey is welkom tijdens onze gratis initiatie-trainingen!

Deze gaan door vanaf september 2022.

Schrijf je snel in via het formulier op deze link en kom mee genieten van een leuke hockey-training op onze gezellige club!

Tot dan!

 jeugd@herakles.be 

Trainingsrooster Seizoen 2022-2023

 


Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
25/06
Jules Lepage
25/06
Louis Delaisse
25/06
Matthieu Blondeau
25/06
Charlotte Vanreusel
25/06
Feline Ernots
25/06
Cinda Sosa
26/06
Ynthe De Bruyn
26/06
Charlize Smol
26/06
Emilie Sainderichin
26/06
Flin Van Kan

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com