NL

Wij vernemen met droefheid het overlijden van NANETTE HENS, echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder in een traditionele Herakles familie waarin de toewijding aan het welzijn en de waarden van onze club altijd als vanzelfsprekend geldt. Aan de zijde van haar echtgenoot, Philippe, jaren lang onze financieel bestuurder, heeft Nanette, met de discretie die haar karakteriseerde, haar bijdrage tot het welzijn van Herakles geleverd, meestal achter de schermen aan de bar en in de keuken. Zij was dan ook een van de eerste vrouwelijke leden bekroond met een nominatie in de ridderorde van Herakles. En tot verleden jaar kwam ze nog regelmatig op de club om onze eerste ploeg aan te moedigen.

Aan Patrick en Didier, aan Marie, David en hun kinderen, aan Camille, Philippe en Nicolas betuigt onze club zijn innige deelneming.

************************

GUY LOOS, oom van onze Algemene Voorzitter, heeft ons ook plots verlaten. Een toegewijde Herakles liefhebber, heeft Guy sinds zijn toetreden in 1977 praktisch zonder onderbreking bijgedragen aan het goed functioneren van onze club, vooral in het beheer van het clubhuis tot in de jaren 90 en later als Algemeen Secretaris. In 2018 werd hij nog onderscheiden voor zijn totale bijdrage aan de club met de toekenning van Groot Lint in de ridderorde van Herakles.

Wij betuigen onze innige deelneming aan zijn zoon Frederic en zijn kinderen, en aan zijn talrijke neven en nichten.

We ontvingen zonet de volgende communicatie van de KBHB en VHL

ALLE COMPETITIES & TRAININGEN OPGESCHORT TOT 31 MAART

Als gevolg van de verdere uitbreiding van het Coronavirus in België hebben de Vlaamse en Franstalige instanties bevoegd voor de sport, besloten om alle sportmanifestaties in België op te schorten tot 31 maart.


• Vlaamse Minister van Sport Ben Weyts: https://www.benweyts.be/nieuws/sportwereld-neemt-maatschappelijkeverantwoordelijkheid-en-ziet-af-van-publieksevenementen-al
• Minister van Sport van de Fédération Wallonie-Bruxelles Valérie Glatigny


De Koninklijke Belgische Hockey Bond, de Vlaamse Hockey Liga en de Ligue Francophone de Hockey nemen nota van deze officiële beslissing en zullen er zich naar schikken. Dwz. dat ALLE hockeyactiviteiten (wedstrijden, trainingen, initiaties, …) in België vanaf 12/03 worden opgeschort tot minstens 31 maart 2020.

De Hockey Bond raadt alle clubs aan om in deze periode geen vervangende activiteiten te organiseren in hun infrastructuur. Daarnaast willen we met aandrang iedereen oproepen om de officiële aanbevelingen ivm. hygiëne en sociale contacten in acht te nemen. Deze aanbevelingen vindt u hier: https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/10/help-jezelf-en-anderen-te-beschermen/


We zullen de evolutie hieromtrent van dichtbij blijven opvolgen en zullen hierover opnieuw communiceren, zodra er een officiële wijziging wordt aangekondigd door de bevoegde instanties.

Tenslotte zouden de KBHB, de VHL en de LFH eenieder die getroffen is door het virus een spoedig herstel willen wensen.

Gezien de vele activiteiten in januari/februari (lange winterstop, zaalhockey, galabal) hebben we besloten om dit jaar de Nieuwjaarsreceptie te vervangen door een Lentedrink! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 6 maart op onze club vanaf 17.30!

We hebben beslist om onze succesformule hetzelfde te houden en kom dus meegenieten van een aantal heerlijke gerechtjes en inschrijven kan via deze link ik schrijf mij in voor de lentedrink

- heerlijke tomatensoep met balletjes: 2.5€

- bordje zalm: 6€

- “stuffed potato” met ratatouille of rundsstoverij: 5€

- een overheerlijke hamburger: 5€

- de traditionele pannekoeken (2 stuks): 2.5€

Wij hopen jullie in grote getallen te mogen verwelkomen zodat we er weer een gezellig feestje van kunnen maken. De avond gaat van start om 17.30 en het aperitief wordt aangeboden door de club.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Zij hebben dit weekend de finale gespeeld tegen watducks. 

Ook veel andere ploegen hebben mooie resultaten behaald indoor. Prociat

 

Tickets voor de Finals vind je hier

Vrijdag 7 februari maken onze U12-2 girls lekkere wraps met kip. Nieuwe prijs 5 euro per stuk. Wel enkel op inschrijving, graag inschrijven NU via Happy Friday - 7/2/2020 - Wrap met kip.

 

 

Delen Private Bank en Herakles nodigen u graag uit op BRAFA, de wereldvermaarde kunstbeurs, tussen 26/01 en 02/02, telkens van 11.00 tot 19.00 en op 30/01 tm 22.00. De beurs vindt plaats in Tour & Taxis in Brussel.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf u tijdig in als u zeker wilt zijn van een plaats. Inschrijven kan via de volgende link: Graag 2 tickets

Kunst, design en interieur zijn de grote liefdes van Delen Private Bank. Daarom is Delen Private Bank al 14 jaar gepassioneerde sponsor van BRAFA. Elke kunstminnaar kent ondertussen de succesformule: tien dagen lang genieten van exclusieve collecties uit alle hoeken van de wereld en van alle tijden.

Kom zeker eens langs bij de stand van Delen Private Bank. U kunt er even heerlijk verpozen in een sfeervol decor en kan er tevens genieten van een glaasje champagne

ps: naast gratis ticket voor 2 personen ontvangt u ook een parkingticket en catalogus

 

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
14/08
Chloé Sylverans
14/08
Arthur Hottlet
14/08
Laurens Van Craen
14/08
Camille Van Engelen
14/08
Jolien Vandevliet
14/08
Oscar De Vroey
15/08
Patsy Cortebeeck - Van Der Kelft
15/08
Laura Bevers
16/08
Olivier Le Maire
16/08
Silvita Bertoni

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com