NL

Na het vertrek van Lukasz en Dagna in juni 2018 gingen we op zoek naar iemand voor de organisatie van het horecagedeelte. Met Corinne vonden we de geknipte kandidaat!

Corinne werkte met hart en ziel gedurende 4 jaar naast haar studies en later naast haar ‘dagjob’ voor de club. In 2020 startte Juline als ‘sidekick’ van Corinne zodat de combinatie werken en Hera haalbaar bleef.

Ondertussen timmert Corinne verder aan haar professionele activiteiten waardoor de combinatie met de organisatie van het clubhuis niet meer haalbaar is.

Het Hera bestuur wil Corinne uitdrukkelijk bedanken voor de afgelopen 4 jaar waarin ze zich volledig heeft gegeven en telkens gezorgd heeft dat de horeca vlot draaide.

MERCI voor je engagement Corinne en veel succes met al je nieuwe uitdagingen!!!

Na 4 jaar zijn we dus genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe kandidaat om de organisatie het horecagedeelte verder te zetten.

Ken je iemand of ben je zelf de geknipte persoon? Is avond- en weekendwerk geen probleem? Bekijk dan zeker de vacature en neem contact op!

Op 7 en 8 mei 2022 zal Louvain-La-Neuve Hockey Club de seizoensfinale van de ION Hockey League organiseren. Tijdens deze finale zal de nieuwe Belgische hockey kampioen gekroond worden.

Voor velen van ons is dit hét belangrijkste hockey event van het jaar. En jij kan er bij zijn!

Geniet van de match met 3 extra personen naar jouw keuze in de exclusieve ION Dream Seat op een unieke locatie naast het veld.

Geniet van een topmatch van op de beste locatie met alle comfort in onze match sofa, terwijl je geniet van de ION butler service die jullie persoonlijk van de gepaste drinks & bites voorziet. Daarnaast verkrijg je ook gratis toegang tot het ION VIP Pavilion waar je wat kan relaxen en genieten van de sfeer samen met je vrienden.

Geef toe, dit wil je niet missen!

Hoe maak je nu kans op deze prachtige prijs? Heel eenvoudig, neem slechts een paar minuutjes tijd om onze korte enquete in te vullen samen met de twee quizvragen ten laatste op 27 april 2022. We contacteren de winnaars op 30 april.

Win je geen zitje in de ION Dream Seat? Niet getreurd, want je maakt ook kans op 1 van de 10 duotickets om de Finale bij te wonen op zondag 8 mei.

Wacht dus niet langer en klik snel de link naar onze enquete!

Veel success en hopelijk tot op de ION Hockey Finals!

  

Heren 1 spelers, Nico De Kerpel en Arno Van Dessel, en Dames 1 keepster, Maud Dewelde verdedigen met trots onze Belgische driekleur. 
Wat zijn we trots op hen, Herakleanen in hart en nieren!!!

Proficiat Nico met je fantastische prestatie afgelopen weekend!!

Met twee overwinningen uit twee duels staan de Red Lions meteen stevig op kop in de FIH Pro League. De Red Lions vermorzelden Duitsland met 6-1 en 5-3. Wat een fantastische eerste matchen sinds hun olympische gouden titel afgelopen zomer in Tokio en het eerste duel onder leiding van nieuwe bondscoach Michel van den Heuvel. Nico presteerde geweldig, genoot zichtbaar kostelijk op het veld en kon 3 fantastische doelpunten afwerken dit weekend!

De Young Red Lions en Young Red Panthers, onze nationale U21 teams, nemen eind dit jaar deel aan de FIH Junior World Cup.

Arno en Maud werden beiden geselecteerd voor dit prestigieuze tornooi!! Arno laat het beste van zichzelf zien op het veld van 24 november tot 5 december in Bhubaneswar, India. Maud verdedigt onze Belgische goal van 5 tot 16 december in Potchefstroom, Zuid-Afrika.

We wensen Arno, Maud, en de ganse Young Red Lions/Young Red Panthers teams alvast super veel succes in India/Zuid-Afrika en supporteren uit volle borst mee vanuit Lier!!!

Congratulations to all of you!!! You rock!!!

 

Wat doe je als je sponsors Automobiel Center Kontich en Autobedrijf Claessens een nieuwe naam en nieuwe huisstijl krijgen? Dan krijgen de wagens van hockeyclub Herakles ook een aangepaste bestickering natuurlijk. Helemaal in de stijl van Auto Natie Group, want dat is voortaan de overkoepelende naam voor onze 12 autoconcessies op de as Antwerpen-Mechelen, waar ook Auto Natie Kontich en Auto Natie Wilrijk deel van uitmaken.

Teamwork makes the dream work, dat geldt net zo goed op een hockeyveld!

Zoals aangekondig tijdens de ledenvergadering op 25 juni wordt de Hockeyweg geknipt en dit met ingang van 1 september.

Ter hoogte van de grote parking zijn verbodsborden aangebracht en een rode strook waar het verboden is om met de wagen over te rijden. Dit is enkel toegelaten voor 2-wielers (fietsen en bromfietsen) en voetgangers. Er zal op worden gecontroleerd en de politie heeft gezegd dat overtreders zullen beboet worden.  Er zijn ook meetlussen geplaatst die nu detecteren als auto’s de nieuwe regels niet respecteren. Deze dienen niet om te beboeten, wel om gericht toekomstige controles uit te voeren.

Nog op zoek naar extra Herakles-tenue of hockeymateriaal? 

Hockeygerief in goede staat beschikbaar; dat je graag een 2de leven geeft? 

Check dan zeker onze Facebook groep: Herakles2dehands

Ethnicraft - Belgian Red Lions

 

Welkom op onze club!

Iedereen die graag wil kennismaken met het hockey is welkom tijdens onze gratis initiatie-trainingen!

Deze gaan door vanaf september 2022.

Schrijf je snel in via het formulier op deze link en kom mee genieten van een leuke hockey-training op onze gezellige club!

Tot dan!

 jeugd@herakles.be 

Trainingsrooster Seizoen 2022-2023

 


Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
25/06
Jules Lepage
25/06
Matthieu Blondeau
25/06
Louis Delaisse
25/06
Charlotte Vanreusel
25/06
Feline Ernots
25/06
Cinda Sosa
26/06
Ynthe De Bruyn
26/06
Charlize Smol
26/06
Flin Van Kan
26/06
Emilie Sainderichin

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com