NL

De statutaire Algemene Vergadering van de onderneming zal gehouden worden op maandag 8 juni a.s. om 18u30 op de zetel van de onderneming, Mechanicalaan 10-12 te Wilrijk. Aandeelhouders die wensen deze AV bij te wonen moeten zich verplicht op voorhand melden, ten laatste op donderdag 4 juni, bij Jean-Claude Le Clef (email : jeanclaude.leclef@herakles.be )

Missen jullie onze hockey trainingen en stages ook zo erg?

Met volle verwachting kijken we uit naar onze zomerstage in augustus. We hopen alvast en vertrouwen er op dat tegen dan de huidige situatie voldoende onder controle is.

Ideale drie dagen om het nieuwe seizoen te starten. Wij verwachten onze vaste leden dan ook massaal! Nieuwe leden en geïnteresseerden ook van harte welkom!

Wanneer? de laatste week van augustus.

Onderbouw: ma 24 - woe 26 aug. Inschrijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Onderbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Onderbouw - Mogelijke nieuwe leden.

Agenda: Vooropvang vanaf 8.30u, stage van 9.30-16u, nabewaking tot 17u.

Bovenbouw woe 26 aug vanaf 16u. Do 27 en vrij 28 aug hele dag. Inschijven bestaande leden kan NU via Zomerstage Bovenbouw. Inschrijven mogelijke nieuwe leden kan via Zomerstage Bovenbouw - Mogelijke nieuwe leden.

 

Prijs 100 euro + 5 euro per dag per warme maaltijd. Zelf boterhammen meebrengen kan altijd!

Wij tellen alvast af!

Veilige groeten van het jeugdbestuur

7 jaar geleden verscheen die uitbundige Nederlander op onze velden. Rob Haantjes was zijn naam, een hockey dier, een aanstekelijke lach, een fantastische persoonlijkheid

Het was een rollercoaster met wat dalletjes maar vooral fantastische pieken: de “last quarter “ redding in Eredivisie op Daring, de play-off edities met de memorabele terugmatch thuis tegen Racing en natuurlijk de EHL trips.

Rob heeft ons geleerd om sportemoties met elkaar te delen en zijn passie was besmettelijk. Wij hebben hem het woord NOUS bijgebracht. Rob, je bent voor eeuwig deel van de Herakles familie en we wensen je te danken voor de 7 "vette jaren" en wensen je nog veel succes op persoonlijk en sportief vlak!

Herakles Dames 1 is zeer verheugd de komst van 2 oude bekende talenten te melden. Aline Fobe (188 caps bij de Red Panthers) en Laura Cornette vervoegen de ploeg vanaf volgend hockeyseizoen. Na respectievelijk 9 en 2 jaar op Braxgata, komen ze terug naar hun club waar het voor hen begon. Welcome back!
Daarnaast zijn we ook blij het contract van onze talentvolle keepster Maud Dewelde te kunnen verlengen.

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen van de veiligheidsraad werd er besloten om alle hockeykampioenschappen stop te zetten, zoals reeds het geval was voor de Belgian League en College League competities.

De competities in Open League, Heren Lagere, (Junior) Masters, (Junior) Ladies, Gents en alle Jeugdcompetities worden definitief stopgezet. Hieronder een omschrijving van de procedures die het einde van deze kampioenschappen regelen:

  • Voor de categorieën Junior Masters, Masters 2 en alle jeugdcategorieën, worden de klassementen vastgelegd na de wedstrijden van de eerste ronde
  • Voor de categorieën Open League, Heren Lagere, Masters Ere, Masters 1, Junior Ladies, Ladies en Gents, worden de klassementen vastgelegd na de heenwedstrijden
  • De promotie- en degradatiemodaliteiten zullen ten laatste donderdag 30/04 gecommuniceerd worden

Vanuit de sportieve staf bereikt ons dit positief bericht in deze bijzondere tijden. Onze sterkhouders Nico De Kerpel, Amaury Keusters, Amaury Timmermans en Nick Haig hebben hun contract voor volgend seizoen verlengd en ook alle andere Belgische spelers blijven bij de club. Wat betreft eventuele buitenlandse spelers is er nog geen beslissing getroffen gezien de impact van Covid-19 nog onduidelijk is. Daarnaast blijft Darren T1 en zal hij bijgestaan worden door Gilles Verdussen als T2. Herakles is bijzonder trots om deze contractverlenging reeds te kunnen aankondigen!

Als een boegbeeld van Herakles in de jaren '60 en '70,  ondervoorzitter van 1961 tot 1965,  coach van onze eerste ploeg,  kapitein van de befaamde "Dikke nekken" en "Herakles holiday team", en onderscheiden in 1983 met de toekenning van Groot Lint in de ridderorde van Herakles, heeft Jacky zeker zijn plaats verdiend in het pantheon van Herakles. In 1970-71 o.a. nam Jacky de coaching over van onze eerste ploeg die na een desastreuze eerste ronde met één enkel punt en 12 punten achterstand op de voorlaatste gedoemd scheen voor degradatie, en was de drijfkracht van een fameuze "remontada" naar de 10de plaats, synoniem van behoud.

Aan zijn dochters en kleinkinderen betuigt onze club zijn innige deelneming.

This is Herakles!
Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
14/08
Laurens Van Craen
14/08
Camille Van Engelen
14/08
Oscar De Vroey
14/08
Chloé Sylverans
14/08
Jolien Vandevliet
14/08
Arthur Hottlet
15/08
Laura Bevers
15/08
Patsy Cortebeeck - Van Der Kelft
16/08
Olivier Le Maire
16/08
Gilles Vercruysse

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com