NL

We zijn super blij en trots jullie te mogen melden dat Manon "haar" club opnieuw vervoegd volgend seizoen. Manon, die 97 caps telt als Red Panther, zal hiermee niet alléén onze aanvalslinie versterken met haar hockeykwaliteiten maar ook en vooral het ganse team dank zij haar vechtlust en haar winnersmentaliteit. Welcome back Manon !

Ook Babette Mommens, U21 en verdediger van Leopold zal ons vervoegen. Wees welgekomen Babette !

De club rouwt om het overlijden van Luc Van Damme, echtgenoot van Pauline, vader van Olivier, Vincent, Kiki en Leslie en grootvader van vele huidig bekende Herakleanen (Juline, Alexis, Charlie, Louise, Juliette, Raphaëlle).

 

Leuke verrassing deze voormiddag toen de selecties voor de 2 wedstrijden gecommuniceerd werden : niet alléén usual suspect Nico De Kerpel , maar een 2de jonge Herakleaan is voor de 1ste keer geselecteerd : Super proficiat ARNO VAN DESSEL !!! top!

 

Dat de beste moge winnen !!

 

Anne Sophie Weyns, 27 jaar en 101 caps bij de Panthers, heeft na een paar seizoenen bij Victory besloten om naar Hera terug te keren. Anso is een fysisch sterke en technisch vaardige speelster met een enorme wilskracht; we zijn er van overtuigd dat ze onze ploeg hierdoor sterker zal maken.

Verder heeft ook Perrine Sellier, aanvalster van 21 jaar en Frans International, besloten om Wellington te verlaten om Hera te vervoegen.

Wees welgekomen Anso en Perrine !

Zoals jullie het weten, speelden Heren 1  een leuk seizoen en eindigden  op een  leuke 5de plaats, en dan nog leeft bij velen het gevoel dat er iets meer in zat. Spijtig genoeg zullen Corey Weyer en Joan Tarres niet terugkomen voor volgend seizoen, dit wegens interlandverplichtingen ter voorbereiding van het Wereldkampioenschap dat in januari in India zal plaatsvinden. Er is ook een kans dat we onze eigen super verdediger Alexis Leclef verliezen omdat hij een nieuwe belangrijke job aanvaarde en daardoor misschien niet veel zal kunnen trainen. Romain Deville heeft spijtig genoeg, besloten om voor Mechelse te gaan spelen, dit voor persoonlijke redenen.

We zijn echter wel bijzonder blij en fier U de volgende spelers die ons volgend zullen vervoegen voor te stellen :

- Nicolas CICILEO : Spaanse Argentijn van 28 jaar die reeds meer dan 65 caps voor Los Leones telt. Nico is een zeer sterke centrale verdediger; hij speelde hiervoor voor Club de Campo in Madrid, Klein Zwitserland in Nl en Daring in Brussel.

- George MUIR : is een Kiwi, 28 jaar oud, die 160 keer voor de Black Sticks speelde als aanvallende middenvelder.

- Dylan THOMAS : eveneens een Kiwi van 23 jaar. Dylan is een vlot scorende spits die vorig seizoen voor UHC in Duitsland speelde ; hij verzamelde  tot dusver +|- 60 caps voor de Black Sticks .

- Antonin IGAU is een jonge Franse International van 21 jaar en aanvaller. Antonin speelde vorig seizoen bij Antwerp.

- Manu Mondo : Italiaanse Argentijn en italiaanse International , verdediger die 21 sleeps scoorde voor Mechelse dit seizoen.

Verder heeft ook Thib Leenders beslist de groep opnieuw te vervoegen na de break die hij dit seizoen nam.

We denken gewapend te zijn voor een heel leuk seizoen die we met veel ambitie zullen aanvatten. We kijken er alvast naar uit ..

Ook dit jaar worden er op de verscheidene Belgische clubs weer een aantal fijne tornooien georganiseerd. 

Hierbij alvast een overzichtje en inschrijvingslink. HAVE FUN!!

14 mei:

PHOENIX NEERPELT - Trim Lente tornooi (Trimmers)

26 mei:

ROYAL HOCKEY CLUB DE HUY - Tournoi des jeunes de Huy (U7-U12)

28-29 mei:

DRAGONS - Jeannine Speleers Tornooi 2022 - Back in Time (U7-U14)

BRAXGATA - Summer Vibes (U6-U16)

4-5 juni:

GANTOISE - Stropkestornooi 2022 (U6-U12)

AMICALE ANDERLECHT - Tournoi des Super Héros (U7-U14)

18 juni:

HC INTER MOL - Pannekoekentornooi (U7-U9)

24-26 juni:

LA RASANTE - Tournoi Greenwin 2022 (U7-U19)

KHC LEUVEN - Hockey Rockers (U7-U12)

RAPID TEMSE - Kermistornooi (U7-U12)

 

We zijn zeer blij om jullie de volgende 3 serieuze versterkingen voor onze Dames 1 ploeg te melden :

Pauline Leclef: Pauline is een jeugdproduct van Herakles waar ze bij de Jeugd en bij Dames 1 gespeeld heeft alvorens de club te verlaten voor een toen ambitieuzere ploeg. Momenteel speelt Pauline bij HC Oranje Rood in Nederland en ze telt 106 caps bij de Red Panthers. Pauline is een super talentrijke middenvelder. Welcome back Polle !!!

Sophie Taylor: Australische centrale verdedigster uit Melbourne, 26 jaar. Ze verzamelde 37 caps met haar nationale ploeg.

Patricia Sanz: Spaanse aanvalster van 21 jaar; Pati is de zus van onze voormalige dribbelaar Tony Paella :-) . Ze is ook Spaanse U21 international.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze 3 meisjes onze ploeg naar een hoger niveau zullen tillen en kijken nu reeds uit naar volgend seizoen!!! 

  

Ethnicraft - Belgian Red Lions

 

Welkom op onze club!

Iedereen die graag wil kennismaken met het hockey is welkom tijdens onze gratis initiatie-trainingen!

Deze gaan door vanaf september 2022.

Schrijf je snel in via het formulier op deze link en kom mee genieten van een leuke hockey-training op onze gezellige club!

Tot dan!

 jeugd@herakles.be 

Trainingsrooster Seizoen 2022-2023

 


Toekomstige evenementen
Herakles uit de lucht
                                                 
 
Verjaardagen
25/06
Cinda Sosa
25/06
Matthieu Blondeau
25/06
Jules Lepage
25/06
Louis Delaisse
25/06
Charlotte Vanreusel
25/06
Feline Ernots
26/06
Emilie Sainderichin
26/06
Flin Van Kan
26/06
Ynthe De Bruyn
26/06
Charlize Smol

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com