Wij vernemen met droefheid het overlijden van NANETTE HENS, echtgenote, moeder, grootmoeder en overgrootmoeder in een traditionele Herakles familie waarin de toewijding aan het welzijn en de waarden van onze club altijd als vanzelfsprekend geldt. Aan de zijde van haar echtgenoot, Philippe, jaren lang onze financieel bestuurder, heeft Nanette, met de discretie die haar karakteriseerde, haar bijdrage tot het welzijn van Herakles geleverd, meestal achter de schermen aan de bar en in de keuken. Zij was dan ook een van de eerste vrouwelijke leden bekroond met een nominatie in de ridderorde van Herakles. En tot verleden jaar kwam ze nog regelmatig op de club om onze eerste ploeg aan te moedigen.

Aan Patrick en Didier, aan Marie, David en hun kinderen, aan Camille, Philippe en Nicolas betuigt onze club zijn innige deelneming.

************************

GUY LOOS, oom van onze Algemene Voorzitter, heeft ons ook plots verlaten. Een toegewijde Herakles liefhebber, heeft Guy sinds zijn toetreden in 1977 praktisch zonder onderbreking bijgedragen aan het goed functioneren van onze club, vooral in het beheer van het clubhuis tot in de jaren 90 en later als Algemeen Secretaris. In 2018 werd hij nog onderscheiden voor zijn totale bijdrage aan de club met de toekenning van Groot Lint in de ridderorde van Herakles.

Wij betuigen onze innige deelneming aan zijn zoon Frederic en zijn kinderen, en aan zijn talrijke neven en nichten.