NL
EN

maandag dinsdag en woensdag : tijdens het carnaval verlof  ( als we geen sneew hebben natuurlijk)

maandag dinsdag en woensdag  van de eerste en tweede week van het Paasverlof

Telkens van de U 7 tem de U 14

Tijdens het Paasverlof voorzien wij ook een dag waarop jij een vriendje mag meenemen die eventueel hockey wil  spelen.

Inschrijvingen zullen kortelings online staan.

 

mvg

het jeugdbestuur

Met fierheid melden we u de namen van onze jeugdspelers die geselecteerd werden voor de Provinciale Selectietrainingen Antwerpen.

Onze club groeit snel, de noden veranderen en spijtig genoeg veranderen mensen ook al eens van job, zodat er wat aanpassingen moesten gebeuren in de structuur en de organisatie van het Jeugbestuur:

03/09/2014 - De KBHB en de VHL wensen te benadrukken dat, binnen de hervorming van de competitie in EPM (U7-U12), is beslist om de regel van de selfpass in te voeren vanaf de categorieën U9 Girls en Boys. Deze regel past volledig binnen de hockeyfilosofie waarin kinderen, naast het aanleren van balvaardigheid en spelinzicht, ook moeten gestimuleerd worden om zelf keuzes te leren maken. Dankzij de selfpass in U9 krijgt de speler aan de bal, naast de mogelijkheid om bij een stilstaande fase de bal af te spelen aan een teamgenoot, een extra keuzeoptie: zelf doorlopen met de bal in de vrije ruimte. De selfpass is essentieel in het besef dat kinderen ook mogen lopen met de bal.

Op basis van de zeer positieve ervaringen zetten wij het initiatief van “de 3de training” voor onze 8-tallen (U10, U11 en U12) dit seizoen door.

De jeugdwerking van Royal Herakles HC is ervan overtuigd dat een extra training per week een grote meerwaarde kan betekenen voor de technische ontwikkeling van gemotiveerde kinderen van die leeftijd

Wij hebben een maximum capaciteit van 60 spelers. Wees er dus snel bij!

Inschrijven kan via deze link  

Zie bijlage voor meer informatie

 

Het jeugdbestuur

Beste hockeyfan,

Inschrijven mogelijk voor de U 6 tot  U12 tot donderdag 21/8    12.00 uur

Voor de U 14 en U 16 sluiten de inschrijvingen maandag 25/8 om 12.00 uur

Wil je kennismaken met de fijne sport die hockey heet? Wil je de draad terug opnemen na een deugddoende vakantie? Wil je je optimaal voorbereiden op het voor de deur staande hockeyseizoen?

Schrijf je dan snel in op onze intensieve maar fijne drie-daagse hockeystage! Deze vindt plaats op de terreinen van onze club, Royal Herakles, Hockeyweg 1 te Lier. Voor de leeftijdscategorieën U6 tot en met U12, dit zijn de vijf tot en met 11-jarigen, gaat deze stage door op ma 25/08 tot en met wo 27/08, van 9.30 tot en met 16.00 uur. Er is voor- en nabewaking mogelijk vanaf 8.30 tot en met 17.00 uur.

Voor de leeftijdscategorieën kadetten en scholieren (U14 en U16), dit zijn de 12 tot en met 15-jarigen, gaat de stage door op wo 27/08 van 16.30 tot en met 20.30, en do en vrij 28/08 en 29/08 van 9.30 tot 16.00 uur.

Inschrijvingen kunnen gebeuren via deze link Maandag 25/08 kan er vanaf 8.30 worden aangemeld op de club.

Wat heeft een hockeyspeler nodig: 1/ sportieve kledij  2/ stevige sportschoenen  3/ beenbeschermers  4/ tandbescherming (deze kan je bekomen in het clubhuis) 5/hockeystick (deze kan eventueel geleend worden op de club)

Graag maken we er samen met jullie een top-stage van met leerrijke, plezante en pittige hockeymomenten!!! Sportieve groeten en tot dan!

Het Herakles Jeugdbestuur

Van 13 tot en met 17 juli is er een Tophockey- en Topkeeperstage op Royal Herakles HC.

Op de Tophockey- en Topkeeperstage is er een intensief tophockeyprogramma samengesteld met veel aandacht voor basistechniek en moderne technieken. ’s Ochtends en ’s middags wordt er veel gehockeyd en krijg je individuele aandacht van de ervaren en enthousiaste begeleiders. Deze stage is intern, dus je zal op de vereniging slapen voor het ultieme kampgevoel.

We zien jou graag terug op 13 juli! Ga naar www.hockeykampen.be voor meer informatie en om je in te schrijven.

.

Na het interprovinciaal toernooi van 24 en 25/05 werden 3 Herakles spelers geselecteerd voor het nationale U14 Be-gold programma. Een dikke proficiat aan Elise Kholopov, Maud Van Dessel en Charlie Van Damme.

Onze club is fier op jullie, en wenst jullie leerrijke stages.

 

                                                 
 

© 2019, website powered by Twizzit.com

© 2019, website powered by Twizzit.com